и имали вероятност да е някой маркуч или си е нормално при скапване да протече в купето от кормилния прът?
Известие
Collapse
No announcement yet.
колеги може ли да се демонтира кормилната рейка без канал?
Collapse
X
-
като запаля направо почва да си тече вътребеше ми заминала помпата на съединителя и я сменях,запалих колата и започна да вие помпата
смених и нея,и вече доволен аз да я пробвам се засилих ДА ама НЕ
паля и кво ме накара да си погледна в краката гледам шурка си хидравличнА течност
направо загасих и я заключих!та сега мисля вариянти имам една друга 156 и рейката и е перфектна та затова питам дали мога да направя някоя интервенция
за снимките утре след работа ще я запаля и снимам да се види за кво става реч
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:14 ----------
ми то тва е проблема,май само наватре избива,няма течове под колатаАЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС
Comment
-
Силно се съмнявам на място да извадиш рейката, трябва да охлабиш магарето/предния мост/, освен да я вдигнеш и подпреш надеждо да легнеш отдолу.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
добре тогава да попитам друго нещо?на едната са и махнати колекторите(донора)и се вижда всичко много добре,неможели след като се разкачи да се избута встрани и да се измъкне нагоре?и на колко места е хваната за купето тая рейка?колко гърч да е,едвали е по малак да извадиш хидравличната помпа отгоре без да сваляш нищоАЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС
Comment
-
Като човек сменял хидравлична рейка на 156-ца ще ти кажа , че аз не бих се хванал на тая работа без канал.А невъзможни неща няма, има хора които си сменят съединител без канал.Те същите ще могат и рейка да сменят.А иначе да спомена ,че моста се сваля и изпускателните тръби.Абе все едно сменяш тампони на стаб. щанга.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
аз като сменял съединител на дизел без канал ти казвам че после си взех болнични.
ако можеш да я вдигнеш доста и да я подпреш после с друг крик да пуснеш магарето надолу подпирайки мотора ще стане но е баси филмаalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Навремето имаше един, който сваляше рейката без да използва канал или подемник. Ако не се лъжа се казваше Хари Худини. По обясними причини вече не практикува.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment